A BIMBÓ Kft. több mint 40 évvel ezelőtt, 1976-ban családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét a kulcsmásolás területén, Kecskeméten és a megyében elsőként. Kiskereskedéssel 1983-ban bővült a tevékenységi kör. A cég dinamikus fejlődése során nagyobb és nagyobb üzlethelyiségbe költözött és ezzel együtt nőtt a termékválaszték és a vevőkör is. Ezekben az években vált a zár-lakat-vasalat-gravírozás a másik fő profillá a kulcsmásolás mellett.

1994-ben nyílt meg a nagykereskedés a kiskereskedéssel párhuzamosan, így nem csak a közvetlen fogyasztók, de a kiskereskedők, iparosok, gyártók, építőipari vállalkozások, intézmények és más értékesítési területek igényeinek kielégítése is lehetővé vált. A nagykereskedés választéka szerszám, lánc, kötőelem, huzal, háztartási árukkal bővült, a környék legalacsonyabb áraival várjuk az érdeklődőket. A kiskereskedés hasonló, de szélesebb áruválasztékát kínálja a lakosság számára. Mind a nagykereskedésben, mind a kiskereskedésben folyton bővülő árukínálatot biztosítunk az ügyfelek számára. 

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-4.1.4-19-2020-02061

A kedvezményezett neve: BIMBÓ Vas-Műszaki Kereskedőház Kft.

A projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a BIMBÓ Kft-nél

Elszámolható összköltség: 17.150.000,- Ft

Vissza nem térítendő támogatás összege: 9.342.500,- Ft

A támogatás mértéke: 55,00 %

Projekt tartalmának bemutatása:

A napelemes rendszer telepítésének célja, hogy a villamos-energia fogyasztást részben megújuló energiahordozóval váltsuk ki.

A projekt befejezési dátuma: 2022. július 31.

A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-02061ű

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-8.3.5-18/B

A kedvezményezett neve: BIMBÓ Vas-Műszaki Kereskedőház Kft.

A projekt címe: MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

Visszatérítendő támogatás összege: 250 millió Ft

Projekt tartalmának bemutatása:

A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén.

A projekt azonosító száma: H-EKTG2/075657/2020/337155/001A