200725

KONIX égésjavító, koromtalanító adalékanyag 1 kg

Minden szilárd tüzelésű / fa, szén, pellett, fa és szénbrikett / tüzelőberendezésben alkalmazható, megakadályozza a korom és kátrány lerakódását a tüzelőberendezésben és a füstjáratokban, ill. a már lerakódott kormot és kátrányt feloldja, ezáltal könnyebbé teszi a tüzelőberendezés és kémény tisztántarthatóságát.

Használata egyszerű: az adalékanyagot tüzelés közben izzó parázsra kell egyenletesen rászórni, vagy széntüzelés esetén, hozzá is lehet keverni a szénhez még a begyújtás előtt.

A KONIX adalékanyag alkalmazásának hasznossága még a következőkben nyilvánul meg:

- a tüzelőberendezés hatásfoka 5-7 %-kal nő, mivel a tökéletesebb égés során kevesebb szennyezőanyag rakódik le a tüzelőberendezés falára, füstjáratokba. / Már 5-10 nap használat után kimutatható a hatásfok javulása /
- Csökken a koromszám, a keletkező salak laza szerkezetű válik, nem marad benne el nem égett anyag, izzó vas
- A fűtőfelületekre rárakódott szennyeződés fellazul, „ felpikkelyesedik” , könnyebben távolítható el, ezáltal nő a tisztítási ciklusidő
- Az adalékanyag a tüzelőberendezés falát nem károsítja, alkalmazásával mintegy védőréteget képez a tüzelőberendezés falán, fűtőfelületeken.

A KONIX adalékanyagot, amíg volt Magyarországon brikettgyártás, a nagyobb brikettgyártók Nagymányokon majd utána Tokodon, felhasználták a saját termékükben oly módon, hogy az adalékanyagot hozzákeverték a briketthez.

A KONIX hozzáadásával:

megnőtt a brikett szilárdsága a mechanikai és időjárási viszontagságokkal szemben,
csökkent a koromszám és a füstgázveszteség,
csökkent a koromlerakódás a tűztérben, a füstjáratokban,
a keletkezett salak nem üvegesen-szivacsosan, hanem könnyen eltávolíthatóan áll össze.
Cikkszám
200725
Termékelégedettség
Van raktáron
Nettó ár:
1 155,20 Ft
Bruttó ár:
1 467,10 Ft
db
Értékelések
0 0 értékelés alapján
Tulajdonságok
Bontható
Igen
Karton
1 db
nettó kg
1

Helyettesítő termékek